Chrome Pointer

Trassel med lösenord

    Jag vet att vissa av er har problemet att man "måste" skriva in lösenord då man besöker bloggen. Så är inte fallet, det är bara att klicka ner rutan. Anledningen är att jag har låst min gamla IRL-blogg, och det här är en underblogg till den (det är därför man måste skriva /sso i adressfältet för att det ska funka alls). Underbloggar blir tydligen påverkade av de originala bloggarna, oops ^^' Jag trodde ju aldrig att jag skulle få mer än två läsare på den här bloggen, och nu har jag i snitt 110 per dag. Lite skillnad. Jag har mejlat till Blogg esse nu och hoppas på att få svar i veckan, för det borde ju gå att lösa. Jag kan inte heller köpa Synas på deras hemsida för de påstår att bloggen är lösenskyddad, så det är lite surt. Hoppas på att det går att ordna, särskilt eftersom jag framöver vill köpa PRO-medlemsskap för den här bloggens skull :) Fast nu sa jag ju i princip "hjälp mig så kastar jag pengar på er", så förhoppningsvis får jag hjälp ^^
 
   Så då vet ni det ^^ Godnatt säger jag för idag, I'll be back tomorrow!
 
   Edit: Kom ihåg att om ni har problem med att bloggen spunkar sig för er eller om ni bara undrar något, det är alltid helt okej att fråga eller påpeka att något inte stämmer :)


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.