Chrome Pointer

Skrittur i bergen

 
   Gårdagens nyheter var fantastiska, det var de verkligen. Nu är bara den stora frågan när. Jag är väldigt glad och tacksam för de fyra fina bilder som visades, men just nu längtar jag verkligen efter att ta med mig två hingstar och tre ston för att flytta till Jorvikstallet.
 
   Btw har jag stora problem med Star Academy. Jag tror att mitt problem ligger i att min dator har Windows 7, det är iaf den enda logiska förklaring jag kan komma fram till. Som tur är så har jag faktiskt en av mina gamla datorer kvar här hemma, och den har Windows XP, så jag ska starta upp den någon gång snart för att testa med den. Dock är det en massa trassel med ljudet på den, hela ljudfunktionen försvann efter ett väldigt konstigt virus, så... Aja, jag ska försöka lösa saken.


Rose G

Hm, är det likadant med Star Stable-spelen eller funkar de för Windows 7? ^^

Svar: SSL och SS funkar, alla åtta... Vet inte riktigt vad problemet är :/
Esmeralda Silverforce

Rose

Bra, hoppas det löser sig för dig då :3

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.