Chrome Pointer

Pandoria

   Detta inlägg önskades av Maria Moondaughter.

   Jag tyckte inte om Pandoria då jag kom dit i SSL. Jag tyckte att det var ett ont, skrämmande ställe. Tomt på liv sånär som på täta, mystiska skuggor som hotade att tömma dig på ditt eget liv.
   Fortfarande ligger något ondskefullt över Pandoria. Vi vet inte riktigt just vad som är så farligt med det. Vi vet inte riktigt vad vi fruktar. Jag vet inte om det är ett hål i storyn, att man ska frukta Pandoria liksom man fruktar Lord Voldemorts nam eller om det bara är så att vi än inte vet vad som döljer sig i de mörka och djupa avgrunderna.
   Att Pandoriska sprickor dyker upp i Jorvik tycker jag tyder på att Pandoria kommer dyka upp igen. Antagligen kommer vi ta oss dit tillsammans med en av våra hästar.
   Egentligen är det inte så att jag tycker illa om Pandoria, det är bara den rosaskimrande men ändå så mörka miljön som är lite skrämmande. Jag tycker det är en sjukt häftig plats och jag hoppas att spelstoryn kommer lära oss mer om den. För de Pandoriska koderna, de måste ju ha skrivits av någon, och med tanke på Mardrömsvarelsernas och Skuggvarelsernas intelligens så tvivlar jag lite på att koderna skrevs av dem.
 
   Jag tänker mig "Mörkrets prinsessa", Jessica, kan hon ha något att göra med Pandorias hemligheter, eller syftar hennes titel på något helt annat? Som en av Garnoks generaler tycker jag att termen prinsessa är lite missvisande, om det nu inte är så att hon faktiskt är prinsessa över något. Då återstår dock frågan "över vad?".
   Jag får känslan av att Jessica har ett starkt band till Pandoria, särskilt med tanke på allt som hände i SSL3, men... Vi har ju inget konkret.
 
   Om jag väver vidare så kan jag nog hålla på ett tag. Är Pandoria något som uppstått ur magi? I så fall, mörk eller ljus magi? Det kanske inte direkt är en semesterort, men kommer kanske Fripp därifrån, med tanke på den gigantiska staty av honom som man fick se i Legenden om Pandoria? Vad för kraft är egentligen en Mardrömsvarelse? Är det som en Dementor, eller är det bara en vilsen dimma som lever på vad än som kommer i dess väg? Varför är stället rosa? Varför är himlen mörk? Finns det ingen sol i det solsystemet? (Okej, motsägande direkt där men whatever.)
 
   Vi vet väldigt lite om Pandoria, och jag vill veta mer. Trots att jag tycker att stället är riktigt läskigt hoppas jag ändå att den stämning som låg över det i SSL följer med till SSO. För tror jag att vi kommer komma tillbaka dit? Ja, jag både hoppas och tror. Vi får helt enkelt se lite :)






Fiona Mcpaw

Jag tänkte aldrig på Pandoria som en ond plats när jag spelade Starshine. Jag menar, Fripp är ju där... Och det är rosa xD Fast ja, i övrigt verkar det ju mest vara onda typer som håller till där, och i SSO verkar ju allt pandoriskt vara farligtfarligt.

Samtidigt går allt det rosa, pandoriska som en (röd?) tråd genom hela spelet, tex druistenarna, stengläntan har ju den pandoriska glöden. Är det bra eller dåligt liksom? :o

Rose de la Greenhill

Du råkar inte veta var man kan få tag på Starshine Legacy och Star Stable-spelen att köpa? Jag vill desperat ha dem, men hittar dem verkligen INGENSTANS. Några tips?

Svar: Starshine-spelen går att köpa på t ex CDON.com, de finns även i vissa spelbutiker, t ex mitt lokala MediaMarkt (Nacka Forum strax utanför Stockholm). Star Stable-spelen är svårare, men de bör finnas med engelskt tal på Amazon om jag inte missminner mig. Lycka till :)
Esmeralda Silverforce

Emmy Lightlord

Pandoria ja, jag har för mig att i någon monolog i Stashine-spelen så sas det att Pandoria var en mardrömsvärld (?) som fanns i alla levande varelsers hjärtan?
Har även för mig (då jag inte spelat SSL det senaste)att det fanns svävande öar?
Portalen på DC´s plattform (SSO), om man springer in i den så kommer det ett rosa sken och/eller en lila virvel fram? Eftersom jag nästan aldrig fotar/läser monologer jättenoga (xD)kommer jag inte ihåg om Pandoria togs upp där :/
Mycket att hoppas på, då det troligtvis dyker upp i huvudstoryn ^^

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.