Chrome Pointer

Nya headers

   Som ni kanske ser så har jag ändrat lite i mina fem headers. De är relativt tillfälliga, då jag ändrar färgtemat i vinter ska jag ändra om ytterligare lite till.
 
 
   Jag sa ju igår att jag skulle till skolan nu, men jag ljög tydligen. Mina feberperioder med tillhörande förkylning och hosta brukar hålla i sig i en vecka åt gången, rätt irriterande. Hostan brukar hålla i sig i ungefär en månad. (Jag har ett så grymt bra immunförsvar, jaja) Men som tur är så har min skola väldigt långa introduktioner, så jag har inte missat en enda riktig lektion under den här veckan :)
 
   Jag är inte helt färdig med Gigis levling för dagen, så det ska fixas. Sen om jag orkar sitta upp länge nog så ska jag försöka ta itu med ett redigeringsprojekt jag har planerat i ett par dagar. Sen har jag egentligen tusen Wikigrejer att fixa, men man blir ju så lätt hemmablind...
 
   Aja, I'll be back.


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.