Chrome Pointer

Norra länken

   Nära Silverglades observatorium har ett byggarbete pågått i snart två år. Norra länken, norra länkens dal, vi vet vad det heter - men vad är det?
   I något enstaka uppdrag har det nog sagts att tunneln som konstrueras ska sammanbinda Silverglade till Norra Jorvik. Och Norra Jorvik skulle jag inte klaga över, särskilt inte om det innehöll element som mitt älskade Pine Hill, från SSL2 samt Vinterryttaren.
   Men jag har länge funderat på om det faktiskt kommer hända något där. Är det tanken att ytterligare ett område ska öppna där, eller har byggarbetarna liksom bara hamnat där av en slump? Typ som byggställningarna i Moorland, som bara hamnade där en dag och som nu stått där i många månader.
 
   Vad tror ni?


Fiona Mcpaw

Hmm jag tror nog det kommer nåt där, kanske låångt i framtiden. Precis som där i Firgrove där det arbetas på en tunnel, det området kommer ju iaf öppnas eftersom stigar har kommit fram på kartan (typ den Hemliga dalen). Har nog alltid tänkt Norra Länken är typ sammankopplad med Dinodalen, men den kanske är rätt liten egentligen? Heh vill ju helst också att det ser ut som i Vinterryttaren. ^^

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.