Chrome Pointer

Mer om Södra Jorvik

   Detta inlägg är önskat av Amanda Rainwood.

 
   Det här är en rätt svår grej att skriva om, eftersom vi faktiskt inte vet någonting om Södra Jorvik. Det vi kan se just nu är gigantiska stenar som påminner mig om bakgrunderna i SuperMario-spelen, och min gissning är att stenarna täcker olika platser som vi än inte ska se. Jag kan inte riktigt se någon annan logisk förklaring, liksom "jamen vi langar in lite stenar, och vi gör dem bautastora bara för att" - ha, näe. Tänk den dagen som stenarna försvinner och vi kan se hus, gårdar, stall, glömda platser, allt vad det nu är.
   Det jag just nu är sjukt taggad på är Grådaggsbergen. Jag hoppas på att det är berg med många olika stigar, så att man nästan rider vilse, med grottöppningar här och var. Det vore så häftigt! Bergen lär ju bli viktiga eftersom vi har en försvunnen Ödesryttare där borta, så jag hoppas att det blir ett sjukt åzum ställe.
   Jorvikstallet har jag snackat om så sjukt många gånger, så jag struntar i det just nu faktiskt.
   Fort Maria, jag hoppas att det är en syster till Fort Pinta. Rätt nära Solnedgångens holmar, visst var det så? Då kanske fortet har en annan färg än det fort vi nu känner. Jag är jättenyfiken på den platsen!
   Egentligen finns det nog ingen plats som jag inte är intresserad av. Gamla Hillcrest, min favoritplats i Höstis - mitt nostalgifyllda hjärta lär slås helt itu då jag kommer dit. Eponasjön låter ju hur åzum som helst. Sjöhästklippan lär slå oss med häpnad. Det som självklart kommer kännas mest i hjärtat (nu kommer jag snacka om det ändå, för det går nästan inte att undvika) är ju ändå förstås då jag för första gången skrittar in genom Jorvikstallets grindar på Ash. Stället som är synonymt med SSL, stället som lade en grund för Höstis, stället som såg till att jag knappt kunde vänta på SSO bara för att få chansen att se det i en ny tappning. Och det är inte bara jag som tänker så, vi är ett litet gäng som varit med ända från första början och det är ganska otroligt att vi fortfarande håller oss kvar efter så många år.
   Arkivbild.
 
   Jag kan liksom inte sätta i ord hur mycket Södra Jorvik betyder, utan att jag ens har sett det. SSL och Star Stable har varit med mig i så sjukt många år, ni som har läst min FanFic Höstryttaren och påbörjat Vinterryttaren kanske ser i mina texter hur mycket de här spelen har betytt för mig. Jag kommer upptäcka väldigt mycket för allra första gången, men några få delar kommer jag återupptäcka - och de små delarna kommer verkligen kännas. Då jag för första gången loggade in på SSO och insåg att Jorvikstallet inte fanns för mig, det var förkrossande. Moorland, vad var det mot Jorvikstallet och Herman som välkomnade mig hem? Så som det alltid hade varit?
   En del av min barndom ligger där borta, och jag har väntat på det här i så många år. Nu kommer vi vara väldigt många spelare som upptäcker de här ställena - vissa ser allt för allra första gången, vissa ser saker igen, liksom jag. Oavsett vilket kommer vi alla vara lika glada den dag som vi äntligen får rida över den trasiga bron, och jag tror verkligen inte att SSO kommer göra oss besvikna.
   Arkivbild.


Siri

när södra jorvik väl är här, kommer jag vara där ALL THE TIME

Amanda Rainwood

Tack så mycket, Esme :D

Svar: Inga problem ^^
Esmeralda Silverforce

Fiona Mcpaw

Åh vad bra skrivet! En del av barndomen <3

Svar: Tack, det verkar som att jag lyckades få fram mitt meddelande med det här inlägget? x) Det är liksom svårt att inte längta dit då man är uppvuxen med SSL ^^
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.