Chrome Pointer

Massa fina bilder

 
   Har under ett per dagar plockat ut mina pållar och verkligen spammat sönder mitt stackars Fraps, och det har lönat sig i många fina bilder. Dock är det inte särskilt jämnt fördelat - okej, det är bara Poppy som inte har hur många bilder som helst nu...
   Jag kan iaf passa på att nämna nu - jag redigerar inga bilder jag lägger ut här, mer än att jag ibland lägger till ett filter eller text. Visst ja, ibland målar jag till moln på himlen också. Alla bilder är dock beskurna. Om en bild är redigerad så står det i texten ^^


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.