Chrome Pointer

Lipizzanerhästar överallt

   Orsaken till min frånvaro igår var att jag i princip direkt från jobbet åkte till Globen för att titta på Spanska Ridskolans uppvisning, Kom hem runt elva och då var jag alldeles för trött för att göra annat.
 
   Lipizzanerhästar alltså! Jag har faktiskt aldrig varit direkt överväldigad av den hästen så som många andra verkar vara. Vet inte varför, men jag har liksom bara sett den som en vit häst, punkt. Kan ju inte påstå att jag är direkt frälst av hästarna nu, men nu ser jag faktiskt fram emot att se dem i spelet.
   En sak som jag noterade (och som en av mina bästa vänner höll med om då hon sprungit över halva Globen för att attackera mig) var att hästarna såg så sjukt olika ut. Vita hingstar (och två bruna, då), men vissa såg ut som maffiga Andalusiers, några som lättare halvblod, någon påminde mest om en arab. Det kanske är en anledning till att jag aldrig riktigt har fastnat för rasen i sig, för att den helt enkelt ser ut som en massa andra raser.
 
   Nämen Lipizzaner är en sjukt fräck hästras, åtminstone Spanska Ridskolans hingstar är ju äckligt snygga. Så nu blir jag faktiskt rätt taggad på att se spelets version av rasen, jag har verkligen inte brytt mig ett dyft förut.
 
 
 
   Jag har en massa tråkiga saker jag måste göra IRL idag, men jag ska försöka återkomma och hitta på något roligt här ändå.


Gloria Slowwater

Var också där, sjukt coolt var det. Rad två, dvs. fjärde raden nerifrån. Det var helt underbart!

Svar: Visst var det! Jag satt uppe på rad 14 men man fick en sjukt bra överblick över hela arenan även fast man verkligen såg alla detaljer (en av mina favoritdelar under hela kvällen var då en häst utfört en fin courbette, ryttaren rider ut ur strålkastarljuset och jättesubtilt, för att ingen riktigt skulle se, drar händerna upp och ner längs med hästens hals för att klappa och berömma, asså ♥)
Esmeralda Silverforce

Lily Silverhall

Var också där! Satt på rad 13 vid A6 :) Helt magiskt! Håller med om att dem såg olika ut. En hade världens kraftiga hals medans en hade liten hals osv. Men sjukt häftigt!

Svar: HAHA du satt framför mig! Jag satt på rad 14 vid A6! :D
Esmeralda Silverforce

Stephanie Snowhall

Jag var på Lipica 2011, där hästarna kommer ifrån och det var helt jäkla magiskt! Fick klappa en jättefin hingst, kan inte beskriva hur fin han var! Hade jag kunnat hade jag gett den hingsten titeln "Världens finaste hingst"
Väldigt fina hästar faktiskt. När man ser sånt förstår man verkligen vad man kan göra med hästar och vilken kommunication det finns mellan häst och människa. Och tänk alla timmar dom lägger ner på att lära hästarna allt detta, puh!

Hörde någonstans att om man vill jobba där får man bara longera varje dag dom två första åren, för att dom ska se hur man jobbar. Snacka om tråkigt xD

Exenzia

Önskar att jag också vart där, lipizzaner hästar är en av mina favoritraser, och de är otroligt fina!

Lily Silverhall igen ^^

MEN GUD VAD SLUMPIGT XD haha XD

Siri

Jag skulle gått men var sjuk, det kändes verkligen surt :( Skulle suttit någonstans vid A6, rad 12 tror jag

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.