Chrome Pointer

Levlingsrunda

 
   Gigi är just nu i lvl 9 och jag beger mig ut på en levlingsrunda. Går lite segt, jag har inte sovit något alls i natt men jag kan verkligen inte sova, rätt jobbigt :( Sååå jag roar mig med SSO just nu.
   I övrigt har jag skrivit några inlägg i utkast som är lite mer neutrala angående spelet, på det sättet att man inte behöver spela för att förstå vad jag pratar om. Tänkte köpa en sån där "Blogg.se Synas" i veckan, nu då jag har poäng nog för det, och då måste ju folk fatta vad jag snackar om, haha x) Har aldrig testat den funktionen förut så det blir lite spännande :)
 
   Aja, tillbaka till spelet!


Adrienna Darkbell

hmm.. undrar om du har samma sjuka som jag. Varit hemma sen i fredags, och jag kan inte heller sova, plus att jag har feber. Hoppas du blir bättre snart!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.