Chrome Pointer

Jag tackar och bockar och är väldigt lycklig

   Stort tack till både Maria Mountaindaughter och Genevieve Nightbard - Bergdotter för stor generositet och Gen för att ha skickat vidare den efterlängtade leveransen över en väldig massa mil. Tack så sjukt mycket, båda två!
 
 
   Tror att ni kan gissa vad jag ska göra idag, hehe ^^


Fiona Mcpaw

Hmm alltså jag köpte 2 av de där spelen på tradera för ett tag sen, men de verkade inte funka på min dator... ;( får väl prova igen nån gång. gick det bra för dig?

Svar: Har inte hunnit prova än, jobbar på med SSO's dagliga + har en gigantisk läxa som jag måste ta tag i :c
Esmeralda Silverforce

Anna

Hej! Hur har du fått tag i spelen? Vill gärna veta då jag är intresserad av dem, snälla svara på kommentaren :)

Svar: Fick första spelet av Maria Mountaindaughter för att hon hade en kopia över och övriga tre har jag fått på posten som gåva av en väldigt vänlig läsare :)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.