Chrome Pointer

Hemma i morgon också

   Jag kommer inte till skolan i morgon heller, så jag ska försöka mig på fler redigeringsprojekt, eller åtminstone ett :) Metoden jag använde mig av var väldigt effektiv, det tog bara 1½ timme att färdigställa bilden på Ash (och jag var inte särskilt snabb i svängarna eftersom jag sabbade för mig själv med fel kommandon rätt ofta, fail), så jag tänkte testa en annan vinkel - kanske en bockande Iddy? Jag känner redan nu att mitt stora problem blir att hålla spelets kamera i rätt vinkel länge nog för att få tillräckliga bilder...
   Fast det borde nog funka. Jag använde faktiskt bara en enda bild för att redigera Ashs piaff - och det var en bild där han stod helt still i ridhuset.
 
 
   I övrigt har jag inte så mycket mer att komma med. Om jag kommer ihåg så kan jag börja lägga ut Vinterryttaren, om det nu fortfarande är någon som är intresserad av att läsa?


Siri

Jag är väääldigt intresserad av att läsa - sträckläste Höstryttaren :D

Siri

Jag är väääldigt intresserad av att läsa - sträckläste Höstryttaren :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.