Chrome Pointer

Häst och ryttare

   Då jag började spela SSO gick det inte att levla hästen så att den hade högre nivå än dess ryttare. Sen helt plöstligt försvann den funktionen, det tycker jag var lite trist. Känns ju rätt logiskt att ryttaren ska vara i en hög nivå för att kunna kontrollera en häst i en hög nivå, right?
   Nu kommer vi väl alla som spelat ett tag komma upp i lvl 15 relativt snart då det kommer nya uppdrag, så jag hoppas lite på att hästen inte kan levlas mer än till lvl 15 på ett tag. Känns som att hela den här funktionen har blivit så tilltrasslad, fattar inte varför den skulle ändras, men jaja...
 
   Då jag ändå snackar om levling, vad hände egentligen med att kunna rida lopp med olika hästar varje dag? Det utlovades ju innan hästfunktionen släpptes, och jag tycker det är sjukt synd att det inte uppfylldes. Har skrivit om det typ fem gånger dessutom men om jag inte upprepade mig skulle jag ju typ inte ha något att skriva om till sist...
 
 
   Äh, aja. Nu har jag fått ur mig lite tankar iaf ^^


Kate Mistwood

Ja, det stör jag mig också väldigt mycket på när de säger att vi ska kunna levla samma lopp med olika hästar varje dag..

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.