Chrome Pointer

Första september

   Förutom att jag idag lär böla hela dagen över att jag inte åker till Hogwarts så är det den första höstmånaden för i år. Detta innebär att kylan börjar krypa närmre oss och jag börjar packa på mig x antal tjocktröjor varje dag. Och i och med det skäms jag inte över att börja med tjocktröjor, kappor och långärmat överlag på SSO - det kändes lite overkill att ha kappor mitt i juni liksom, det måtte la vara lite väl varmt.
 
   Jag gjorde lite dagliga uppdrag på Iddy tidigt i morse, och Gigis levling för dagen är halvklar. Låter det vara ett tag, jag ska ut och underhålla det där IRL-livet som jag tydligen också har, men jag kan utlova lite bilder mot eftermiddagen/kväll. Om jag har orken och lusten kanske jag tillochmed testar en bildredigering :) Jag har en idé som bör funka, så det blir intressant att se hur det löser sig.
 
   Aja, adjö så länge, har mycket att göra idag.


Siri

du skulle sett mig när jag inte fick mitt hogwartsbrev sommaren jag fyllde 11.. OTRÖSTLIG.

Sabrina Eastforest

Jag blir lika besviken varje år när det inte kommer något brev från Hogwarts med :/

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.