Chrome Pointer

Fail från igår

   Tidigt igår morse loggade jag in på spelet för att bli färdig med dagens sprickor samt fisket innan jag åkte iväg, eftersom jag visste att jag inte skulle orka spela på kvällen. Jag hade avslutat spelet inne i mitt hemstall vid den senaste utloggningen, men då jag loggade in möttes jag av den här synen.
 
   Jag kom ingenstans vad jag än gjorde, försökte ringa hem men satt kvar på samma ställe. Så jag re-loggade och då var allt tillbaka som vanligt igen och jag stod utanför Moorlandstallet. Har aldrig förr råkat ut för något sånt, vore skönt att slippa det framöver då man redan är stressad för att man har bråttom x)


Alicia Starnight

Blev så för Steff också, fast med en spricka som bild lol

Stephanie Snowhall

Har hänt mig också, exakt när jag hade som mest bråttom! Men som Alli skrev, jag har fått det med en spricka också! Lol

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.