Chrome Pointer

Ett otroligt prisvärt köp

   Jag är fattig nu, men det är den första september, jag vill till Hogwarts och idag köpte jag en bok jag velat ha länge. Finns en till liknande jag vill ha, men den kostar över 700 kr så den får vänta ett bra tag, så mycket pengar vågar jag inte lägga ut på en bok just nu.
 
 
   Denna skönhet blev idag min. Boken är fylld av information från HP-filmerna och den lilla fina versionen av Marodörkartan är bara ett av många tillägg i boken. Finns i Sci-Fi Bokhandeln, jag köpte min i Stockholm. 400 kr var det faktiskt värt, nu är jag glad ♥
   (Inte SSO-relaterat, men jag vet att många av er älskar HP lika mycket som jag och den här boken bör nog finnas i varje Potterheads bokhylla)


Siri Moonbear

Askskdh ge mig ska köpa en så fort jag hittat mitt kort!!1
Vilken affär hittade du din i? :0

Svar: Science Fiction-bokhandeln i Gamla stan, de har massor med härliga grejer :) gick runt där inne i över en timme igår, och hade sån sjuk ångest över att jag inte är miljonär för jag vill köpa typ hela butiken x)
Esmeralda Silverforce

Susan Moonstar

Åh, den har jag också! Köpte den för något år sedan, minns att det också var där i Gamla stan...:)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.