Chrome Pointer

En snabb ursäkt

   Jag har märkt lite i alla olika chattfönster att folk ibland försöker få fatt i mig, men jag märker det inte. FÖRLÅT, säger jag, jag menar verkligen inte att vara ohyfsad men ibland märker jag verkligen inte om folk försöker få kontakt med mig, särskilt inte om jag sitter och skriver med någon annan samtidigt. Men jag ser vad ni skriver, jag uppskattar det jättemycket, och om ni verkligen vill snacka så är det lugnt om ni hojtar till ett par gånger för att jag ska vakna (om ni står framför mig alltså, ibland har jag inte ens chatten upp så jag ser inte oavsett isf).
 
   Tack så mycket för era fina ord, det är jättekul att ni vill snacka, så förlåt för de gånger jag missar er!


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.