Chrome Pointer

Efterlängtad utrustning

   Jag har väldigt många gånger tänkt (och sagt) att det är sjukt konstigt att vi har westernträns i så konstiga färger i spelet. De är så svåra att matcha till, och trots att det är allas stora önskan har vi än inte fått ett svart westernträns. Jag har bara en logisk förklaring till detta.
 
   Södra Jorvik. Det måste ju komma utrustning även där, och självklart måste det finnas snygg utrustning som alla vill ha; för de spelare som än inte kommit dit ska ju frestas och fortsätta betala för SR så länge som möjligt. Så kan man säga det ur en tråkig ekonomisk synpunkt, men sen är det ju också så att vi har väntat väldigt länge på detta nya ställe och det ska ju vara värt all väntan.
   Mitt stora hopp är alltså att det efterlängtade svarta westerntränset går att köpa i Södra Jorvik - Jag vet att jag kommer lockas att sätta ihop fler snygga outfits med bara några få extra komponenter, så det ska bli väldigt spännande att se vad som finns där nere :)
 
   Har en mindre teori också gällande kläder som dyker upp i morgon, håll utkik! :)


katelyn

Jag har för mig att det finns ett helsvart westernträns i FP, eller har jag drömt?

Svar: Det finns faktiskt inget svart westernträns alls, så det var nog tyvärr en dröm xP
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.