Chrome Pointer

Det mesta är klart idag

 
   I spelet alltså, ska logga in igen och göra typ tre lopp så att Gigi äntligen går upp i det efterlängtade lvl 15 :)
   Jag är ensam hemma och har lite grejer att göra, men jag kan utlova ett lite längre inlägg i morgon :) Kanske dyker upp något ikväll också ^^


Stephanie Snowhall

Kan inte du visa hur man redigerar så att hästen lyfter på huvudet? :D

Svar: Lyfter? Hur menar du då? o.o
Esmeralda Silverforce

Stephanie Snowhall

Typ där hästen höjer huvudet

Svar: Jag har aldrig gjort något sånt själv ens en gång xP Fast om jag kommer ihåg kan jag försöka någon gång framöver ;)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.