Chrome Pointer

Dags att sätta igång

   Jag har varit hemma sedan strax efter ett, men har gjort lite annat samt sprungit ut igen för att köpa godis (nitton år gammal, får godispengar av mamma och jag är sju år igen). Nu är jag dock hemma och ska köra igång med att samla JS för dagen - igår köpte jag ett par efterlängtade jeans så jag är nere på den otroliga summan av 79 JS ^^' Det måste åtgärdas! Dock är det rätt irriterande att man inte kan samla på sig mer än 10 000, man är ju pank på ett enda inköp... Snälla SSO, fixa?
 
   Nämen spel var det.


Stephanie Snowhall

Men om dom gör så attman kan ha mer än 10 000 JS kommer du ju vara tvungna att höja priserna på kläderna, då är bi ju på ruta ett igen :/

Svar: Jag tycker inte att kläderna ska behöva kosta mer än 10 000 JS, för det är ungefär lika mycket som 100 SC. Sen har spelskaparna sagt själva att de inte riktigt vet varför de satt JS-gränsen så lågt, och jag tycker verkligen att det är FÖR lågt. Om man köper ett av de dyraste plaggen har man ju sen knappt råd att mata en häst, och det gillar jag inte.
Esmeralda Silverforce

Stephanie Snowhall

Det har du helt och hållet rätt i! Bara påpekade att vissa saker blir dyrare kanske c: Skulle själv vilja att man satte en högre gräns, för när jag har fullt med JS vet jag inget jag vill köpa och köper därför höbalar, vilket inte är speciellt skoj..

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.