Chrome Pointer

Clocks

 
   Om det någon gång blir så att den här klockan börjar röra på sig - det vore så najs! Självklart är det ingen nödvändighet, men det vore en fin detalj i spelet och om man nu skulle undra hur mycket klockan var kunde man kika på klocktornet...
   Just nu känns det mest som klockan i OUAT som stod still i hur många år som helst, hehe


Rose G

Det vore en kul detalj, men då skulle de behöva fixa alla tider för en massa olika tidszoner osv så det skulle nog vara lite krångligt tyvärr :(

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.