Chrome Pointer

Börjat med lite småfix

   Jag har faktiskt börjat jobba med färgtemat jag ska ha på bloggen i vinter. Nu då jag ändå är hemma så var det lika bra att passa på, för annars lär jag inte hinna. Och jag tror att det kan bli riktigt snyggt, om jag lyckas få headern som jag vill. Bakgrunden jag har gjort är iaf dösnygg tycker jag ^^
 
 
   Okej, ska-göra-lista över dagen (som faktiskt är någorlunda relevant):
   - Korrekturläsa Vinterryttaren och langa upp de kapitel som faktiskt är okej
   - Skriva om de kapitel som inte är okej (vilket bör vara några stycken, fy, haha)
   - Levla Gigi
   - Göra allmäna blå uppdrag i SSO (är färdig med sprickorna och de på Vingården, yay)
   - Lista ut exakt hur jag ska göra min nästa bildredigering (har en plan, men den är inte direkt vattentät)
 
   Sen har jag lite mindre roliga IRL-grejer att göra också, blä. Det jag kan säga om bloggen just nu är att jag lär fortsätta bildspamma, nu då jag börjar bli lite varm i kläderna.
 
 


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.