Chrome Pointer

Beslutsångest...

   Jag blir mer och mer taggad på en Frieser, men jag vågar inte köpa en... Jag har bara tre stallplatser kvar, och vi vet att minst fyra nya hästraser ska komma till spelet. Minst. Och varje gång jag rider förbi ett visst stall ser jag hur hästen jag tänker mig som Misty ser sådär allmänt bedårande ut och jag vill ta med henne hem till Moorland direkt...
 
   Jag hoppas verkligen att vi får fler stallplatser. Det finns hästar som jag vill ha men ändå överlever utan, och det finns hästar som jag tittar på varje gång jag har vägarna förbi och det bara kliar i fingrarna.
   Om det skulle vara så att det faktiskt inte komma fler "tunga" raser som t ex Tinker och Shire, vågar jag köpa en Frieser. Så som jag berättade i den senaste frågestunden jag hade så har jag en vision om en stor häst vid namn Clark. Och jag ska ha Clark i mitt stall i slutänden, frågan är bara hur han kommer se ut, för det vet jag inte än. Stor ska han dock vara.
   En annan anledning till att jag inte vågar köpa en Frieser är att jag har ju redan en svart häst. Jag har Freya. Hon har visserligen bläs och strumpor, men det skulle nog kännas lite trist att ha två hästar av samma färg i stallet.
 
   Så typiskt det här, hoppas verkligen att vi får fler stallplatser för annars måste jag nästan skaffa mig ett till konto, haha :(
 
   Har ni någon häst som ni väldigt gärna vill ha men inte riktigt vågar köpa?






Siri Moonbear

Jag vill ju verkligen köpa en Paint häst, men har ju redan Emberknight.. D:

Genevieve Nightbard

JA. Jag är supersugen på en till(!) Frieser. Har varit det länge nu. Men vågar inte riktigt. : (

alfan BREEE

god yes, den där förträffliga mörkbruna hästen med guldig man i firgrove!!!!!!

Michelle nightlake

Hej! Har alltid undrat en sak; vad kände man göra innan höstfunktionen? Vad gjorde hästfunktionen ens?

Svar: Jag tror inte riktigt att jag förstår din fråga...? Kände? Vad hästfunktionen gjorde?
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.