Chrome Pointer

Att använda sina erfarenheter

Detta inlägg önskades av Renee Bluebridge.
 
   Vi har fått lära oss mycket i spelets druidträningar. Vi ska undvika eld, gömma oss från skuggvarelser, fånga fjärilar, snabbt kunna väja för olika hinder, vi kan stänga Pandoriska sprickor. Där har vi lite olika erfarenheter, om man vill säga så.
   Frågan är, kommer vi få användning för allt det här? Kommer vi hamna i någon mystisk fight med Mörkerryttarna där vi använder oss av våra kunskaper?
 
   Jag tycker det är något som är väldigt intressant med SSO's huvudstory, för vi vet verkligen inte vad som väntar oss. I slutet av SSL blev det ju värsta duellen mellan Alex och Katja/Buck, kommer det sluta med att vi och våra spelarkaraktärer kutar runt på det sättet och kastar Soulstrikes på alla vi möter? (With great power comes great responsibility, sure, men asså...)
   Jag skulle nog vilja att vi faktiskt gjorde något aktivt. Vi har sett både Linda och Alex använda sig av sin sorts magi, Alex i Silvergladebyn och Linda i Jarls Gravvalv.
 
 
   Så vad kommer det här sluta med? Kommer vi smyga runt och underminera Garnokrörelsen? Kommer vi attackera Mörkerryttare med magiska krafter? Eller slutar det hela med att vi tävlar i farliga lopp under Pandoriska lagar, såsom Alex och Katja tävlade i SSL?
   Som sagt, man har verkligen inte den blekaste om vad som pågår, men det gör det hela så mycket mer spännande. Fick igår höra från en säker källa att SSO-teamet har galet mycket jobb just nu, och förutom ett par funktioner som jag gissar att de arbetar på samt Södra Jorvik så tror jag att de jobbar hårt med att utveckla hur spelstoryn ska fortsätta med vår växande magi. Jag känner att Månens Cirkel bör dyka upp snart, liksom, vi har lärt oss grejer från Solens Cirkel och Anne är ju ändå helt bortblåst? Linda har ju varit en del av spelet väldigt länge, och det känns som att vi bör få följa hennes magi snart.
 
   Jag älskar ju magi i alla dess former, jag är även öppen för möjligheten att enhörningar kan finnas på Jorvik (vet inte om det någonsin kommer hända, men om det händer - fine by me, magiska hästar är ju alltid nice), så jag hoppas verkligen på att vi aktivt kommer få använda oss av någon slags magi framöver i spelet. Fram till dess får vi dock nöja oss med att stänga sprickor, fast jag tycker faktiskt att det är riktigt roligt ^^ Haha, tror faktiskt att jag är en av få som genuint saknar druidträningarna, särskilt Fånga fjärilar och Hinderkarusellen ♥ Hoppas att de kommer tillbaka åtminstone som dagliga uppdrag då man är beundrad med Solens Cirkel :D


Fiona Mcpaw

Alltså jag har den där gnagande tanken att spelhistorien aldrig kommer ta slut, känns iaf vääldigt långt fram till nån slags fight med Garnok iaf. Skulle ju lixom ta helt slut om allt blev bra ju xD

Förresten, önskar också ett inlägg av dig, om du har lust alltså! Jag är väldigt nyfiken på luckorna som finns i marken runtom på Jorvik. Har iofs skrivit ett inlägg själv om det(kommer imorgon på bloggen, kolla gärna :P) men skulle gärna veta dina teorier om det!

Svar: Så sant, det om storyn, har själv tagit upp ämnet tidigare :)
Inlägg om luckorna kommer! :D
Esmeralda Silverforce

Renee Bluebridge

Hoppas verkligen att vi kommer kunna använda våra krafter fysiskt som Linda och Alex :D

Svar: Instämmer :D
Esmeralda Silverforce

Emmy Lightlord

Skulle gärna vilja se mig själv ha Soulstrikes, i lika snygga poser som Linda och Alex ^^
Kanske ett avgörande lopp skulle vara något, som du tog upp? Lite typ FortPinta-champ-stil nästan, men hinder som kommer rullande emot dem, NPC´s som springer runt osv.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.