Chrome Pointer

Appaloosa-Starshine

   Fick en förfrågan om min Appaloosa-Starshine, så varsågod!
 
   Den ser helt okej ut i spelet, inte det snyggaste man har sett men teckningen i pälsen ser rätt sammanhängande ut. Någon gång i mitt liv kanske jag gör fler, fast det lär få vänta ett tag ^^


anonym

men det är ju bara kladdpå fotot, ögonen är under hästen och manen och svansen också. eller är det bara SÅ PÅ MIN DATOR? SKA DET VARA SÅ? :) SNYGG REDIGERING IAF:D ops caps men orkar ej ändra x)

Svar: Det är så det ska se ut. Originalfilen ser inte mycket bättre ut :P Allt beror på hur det sedan är riggat på modellen.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.