Chrome Pointer

10 nya saker

   1. Jag har ju planerat hästen Misty sedan hästfunktionen kom, och hon har ändrat färg i mitt huvud många gånger. Numera rider jag förbi henne nästan varje dag och undrar om jag ska slå till eller om drömmen om Misty ska få blekna bort.
 
   2. Jag älskar Blogg.se's nya mobilapp. Den gör att jag faktiskt vill skriva i mobilen, så numera brukar jag skriva inläggsidéer då jag har tråkigt på rasterna ^^ Perfekt sätt att döda tid på!
 
   3. En anledning till att jag ser fram emot Södra Jorvik är att jag vill ha mer att skriva på Wikin, men jag har ingen inspiration alls just nu. Då det nya området öppnar lär det komma massvis av nya karaktärer, för att inte nämna alla nya områden, asså jag kommer ju sitta som en liten unge på julafton och skriva upp allt jag ser.
 
   4. Just nu går jag på folkhögskola och är yngst i min klass. Klassens äldsta medlem fyllde 40 (!) förra veckan.
 
   5. Anledningen till att jag oftast lägger in bilder på bloggen på morgonen är för att jag själv sällan har mycket tid till att läsa bloggar vid den tiden, och då gillar jag då bloggar har korta inlägg på mornarna, så att man hinner kolla läget innan man ger sig ut för dagen. Haha, luddigt va?
 
   6. Då Södra Jorvik öppnar lär jag ta med pick och pack och hästar och flytta från mitt älskade Moorland till Jorvikstallet. Hur kan man inte älska det stället liksom? (Och om man inte kan bo i Jorvikstallet kommer jag antagligen få ett mentalt sammanbrott, hehe)
 
   7. Mitt helgjobb är med en handikappridklubb där jag är medhjälpare både i stallet och på ridbanan och jag stormtrivs.
 
   8. Om jag fick köpa hur många hästar jag ville i SSO, utan en maxgräns, skulle jag nog köpa alla hästar som fanns förutom ungefär åtta stycken, haha ^^
 
   9. Den dagen jag har åtta hästar i lvl 15 lär jag aldrig mer rida ett lopp i GåD. Hatar dem allihop, tyvärr xP (Sen kommer säkert hästarnas nivåer att öka så att jag är tvungen att rida där ändå, haha)
 
   10. Min dröm om att köpa iPad fullföljs nu under nästa vecka - jag kommer bli sjukt fattig, men jag har velat ha en i flera år och nu kan jag köpa en helt egen ♥






Evangeline Silverbell

Intressant inlägg! :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.