Chrome Pointer

Westernsadlar

   Vid SSO's början red jag alltid med westernsadel. Jag tyckte att de sadlarna var snyggaste och det föll sig rätt naturligt.
   Jag älskar fortfarande de sadlarna - men. Men, jag blir lite tokig på att stigbyglarna hänger vid hästens sidor och ryttarens fötter är någon annanstans. Det sabbar verkligen intrycket, så synd.
   Nu är ju det här endast estetiskt, men jag hoppas verkligen att det här ordnas till på något sätt. Jag undviker verkligen de här sadlarna nu, eftersom jag inte tycker att de gör sig bra varken i spelet eller på bild - de är inte trovärdiga. Och det är synd, för sadlarna själva är ju väldigt vackra.
   Arkivbild


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.