Chrome Pointer

Vi har flyttat söderut!

   Jag hade svårt att koncentrera mig på de nya uppdragen i onsdags, även fast jag tycker att de var riktigt bra. Anledningen var att jag såg så mycket fram emot att återuppleva barndomen.
   Jorvikstallet har förändrats, och jag tycker att en viss del av charmen sedan SSL och SS är borta. Men, det är fortfarande otroligt vackert, och det var självklart inte ens en tvekan i tanke då det kom till frågan om en efterlängtad flytt. Och det känns jätteskönt, nu har jag flyttat från Moorland "för gott" för första gången någonsin, och jag tror verkligen att jag kommer trivas i Jorvik. Det är rätt skönt också nu då jag ändå behöver lära känna det nya området, och jag hamnar lite mer "i centrum". Jag känner att det kommer ta några dagar innan jag hittar i Jarlaheim, men jag ger mig inte innan jag känner stan lika väl som de bekanta ridvägarna i Silverglade :)
 
   Just nu kommer mina dagar mest bestå av att vänja mig vid Misty och levla upp henne. Jag har längtat efter att få hem henne så länge, men det är väldigt ovant att ha en så pass rödhårig häst, även fast hon är sjukt snygg. Ögonen behöver vänja sig vid hästen på skärmen helt enkelt x) Idag är hon halvvägs till lvl 5 och jag har inga fler lopp kvar, men det känns riktigt bra, det här!
 


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.