Chrome Pointer

Vem vaktar vem?

   Jag tycker verkligen att Gavin, vakten i Jarlaheim, är störtskön. Jag älskar hur han är så totalt bortkollrad att han inte har en aning om vad han pysslar med samtidigt som han egentligen har sjukt mycket ansvar, det kan ju vara en hint mot vissa kottar med chefspositioner IRL...
   Hans monologer är ju helt fantastiska, han tappar namn, upprepar sig hela tiden, glömmer att han lånat ut nycklar och målarfärg och allt vad det nu är... Trots att han missar på verkligen allt tycker jag att han känns som en rätt genomtänkt karaktär. Dessutom älskar jag hans dagliga uppdrag - de är ju perfekta för att lära sig hitta bättre i den gigantiska staden (som faktiskt inte känns lika stor efter att man lärt sig hitta i den), och jag tycker också att de är roliga. Liksom måla övergångsställen, det är ju ett jättebra uppdrag!
 
   Det blir kul att lära känna fler karaktärer nere i Skördebygden, det bådar verkligen gott, det här :D


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.