Chrome Pointer

Varför inga reaktioner?

   Det absolut första jag tänkte på i onsdags då vi fick se uppdateringen var faktiskt inte "OMG BROOOON" utan "Ehm... Donald? What the...?"
   Det finns ju nämligen en till kotte som heter Donald. Skräddaren i Silvergladebyn. Visserligen har han titeln "Donald skräddaren" och den nya snubben heter "Byggmästare Donald", men det känns ju urmysko att den nya killen inte bara kunde ha fått ett eget namn?
 
   Jag tyckte det här var jättekonstigt, men jag verkar ha varit den enda som reagerade på saken?


Evangeline Silverbell

Jag kom också direkt på att skräddaren heter Donald, men sen tänkte jag inte mer på det. Antingen gjorde sso en miss eller så tyckte de att byggmästaren verkligen också var en Donald! I vilket fall som helst är det inte så noga om två personer råkar heta samma sak ^^

Svar: Personligen tycker jag faktiskt att det är rätt noga med att karaktärerna har olika namn - om inte annat kunde väl den nya snubben bara fått namnet "Byggmästaren"? Jag tycker det är förvirrande då karaktärer delar namn :P
Esmeralda Silverforce

Fiona Mcpaw

Det var min första reaktion också!
Jag bah, "Men...det går ju inte!"

(och sen kom tanken på att varför måste det jämnt vara manliga byggmästare/byggarbetare...)

Men ja, jag tycker då inte karaktärer ska dela namn. Hoppas han försvinner fort >:D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.