Chrome Pointer

Vad väntar oss i morgon?

   Ja, vad finns där ute? Det här är spekulationer, tankar, och hopp.
  • Uppdrag. Nu är jag inte ute efter en lång uppdragsserie, däremot vill jag gärna se en mindre uppdragsserie där man får bekanta sig kort med några invånare i Skördebygden.
  • Tävlingar. Jag har inget emot att det är lite tomt och att nya tävlingar kommer lite allt eftersom framöver, men ett par stycken lär vi ju få.
  • Jorvikstallet. Det kanske dessutom kan hända att det finns ytterligare ett stall där? "Buttercup-stallet", som vissa hittade på spelkartan för ett tag sedan, låg väl på den norra delen av Skördebygden? För isf kanske vi får även det, och tänk hur sjukt underbart det vore med ytterligare ett stall! Men det kanske finns fler alternativ? Vi vet ju än ingenting om Bedrövade Dews Farm...
  • Nya butiker. Jag köpte faktiskt Star Coins i helgen, dels för att kunna köpa Misty senare i veckan utan att angsta för att jag tappar mycket pengar i spelet, dels för att kunna shopa lite. Är sjukt taggad på vad som finns - jag tycker att vi har ett jättebra utbud av kläder redan i spelet, så det blir jättekul att få ännu mer!
  • Nya hästar. Det måste väl finnas åtminstone ett försäljsningsstall där nere? Jag vet inte om det kommer hästar redan första veckan, men det blir kul att se vad som händer.
  • Nya ryktesfraktioner. Fler dagliga uppdrag! Det är något jag ser fram emot - efter två år känns många dagliga rätt uttjatade och jag vill gärna se lite nyare uppdrag att ta tag i.
  • Nya skönhetssalonger. Jag hoppas på att det finns fler frisyrer där. Jag skulle faktiskt vilja uppdatera mig litegrann, men Esme måste ha långt hår. Jag kan verkligen inte tänka mig henne i något annat. Vore jättekul med något nytt!
   Har ni något trevligt att tillägga? :)
 
 
OBS: Jag påminner nu dessutom om att jag inte lägger upp min Spoilerskylt på minst en vecka nu, så om ni inte vill bli spoilade om Skördebygden bör ni nog hålla er härifrån ^^


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.