Chrome Pointer

Två önskemål idag

   Jag är just nu rätt nöjd med spelet - jag har inte riktigt lust att spela, men det löser sig då Skördebygden öppnar så jag är inte så orolig över den saken. Man är ju ändå lite nyfiken över vad som händer under veckorna fram till dess.
 
   Idag är det ju onsdag och uppdatering och hela kalaset, och jag har två önskemål. Dels är det den här grejen med att kunna dölja andra spelare, dels är det sadelgjordar. Jag lovar, jag kommer aldrig sluta tjöta om mina sadelgjordar.
   Fast båda dessa önskningar är ju lite... okonventionella, om man ser från SSO's synpunkt. Jag har inte en aning om vad som händer idag, men jag lär bli rätt nöjd hur som helst, antar jag.
 


-

Hej Esme! :) din blogg är jättebra och intressant att läsa! Jag tänkte fråga dig en sak. Jag är från Finland, och har haft ett konto på svenska servern. Nu, ett år senare då jag vill öppna ett nytt konto och då ja skapar ett konto kopplas jag automatiskt till den västeuropeiska servern.. Är helt svensk och skulle gärna spela på svenska servern. Vet du hur jag skulle kunna göra? :) Vet att du är väl kunnig om spelet då jag sett att ss wikin är din :)

Svar: Hej! Tack så mycket för ditt beröm! Gör så att du mejlar till SSO's support och berättar om ditt problem, så kan de säkert flytta över kontot till rätt server åt dig :)
Esmeralda Silverforce

Anonym

Tack så mycket! :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.