Chrome Pointer

Titta ut över världa'

 
   ...jag är skadad för livet, i och med att jag sett barnfilmen Dunderklumpen så många gånger att jag kan citera hela filmen från början till slut utantill. Känner att jag är ännu mer skadad då jag faktiskt tänker efter lite över mina rubrikval - väldigt ofta är det små hintar mot saker som händer i vardagen som anknyter tillbaka till populärkultur.
 
   Spontan fråga - märker ni av att mina inläggsrubriker ibland pekar på något speciellt? Eller är det bara en rubrik för er? (en rubrik som många kanske inte ens läser alls, haha)


Siri Moonbear

Om rubriken pekar mot någon film/sång/liknande jag lyssnat mycket på brukar jag lägga märkte till det, eftersom jag läser via Bloglovin'. Just den här rubriken fångade min uppmärksamhet eftersom jag kollat Dunderklumpen VÄLDIGT många gånger, eheh x)

Fiona Mcpaw

Jorå, jag märker, även om det ofta är grejer som jag inte känner igen. (Vet inte vad Dunderklumpen är ens haha)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.