Chrome Pointer

The New Super Mario Bros

   Nämen jag har ju flera gånger sagt att de stora stenar som vi ser på håll borta i Skördebygden ser ut som bergen i Super Mario-spelen.
 
   De där gula, alltså.
 
 
   Just nu antar jag att de står antingen för att dölja saker, eller för att peka ut var olika byggnader är placerade i servern där våra GM's testar spelet. Det känns ju som den mest logiska förklaringen.
   Jag hoppas faktiskt att stenarna ersätts med det som egentligen ska vara där veckan innan vi får komma över till Skördebygden. Varför? För att vi verkligen ska kunna skymta det vi vill till, för att se att det faktiskt finns något där borta. Och jag tror att det vore både lite roligare och lite häftigare att kunna stå i Silverglade och därifrån kunna se vad som finns på andra sidan vattnet.
 
   Vi får väl se hur det går med den saken ^^


Fiona Mcpaw

Hehe så har jag också tänkt länge, att de borde lägga till det strax innan vi får komma dit. Så var det väl med Gåd tror jag.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.