Chrome Pointer

Stormigt värre

 
   Eller det var väl igår... Jag har inte märkt mycket av saken här uppe i Stockholm, mer än att regnet piskade mot mitt fönster hela kvällen medan jag satt och storbölade framför Cancergalan på tv. Om jag hade haft pengar (vilket jag verkligen inte har) hade jag skänkt allt jag kunnat till forskning och välgörande ändamål.
 
   Misty är mer är halvvägs till lvl 8 just nu, hoppas på ännu fler lopp i framtiden så att det går ännu fortare att levla nästa häst - med den här takten så är det inte långt kvar nu ^^ Idag är det alltså återigen levling på schemat, och om jag har tur har jag dessutom råd med Mistys nya skor :D (har ju snott Gigis just nu... hehe)


Siri

Jag vaknade ca 5 gånger inatt och ba "vem knackar på mitt fönster o_o" och sen kom jag på att det regnade x)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.