Chrome Pointer

SSO gillar olika!

   För visst har väl också ni tänkt på det? Efter två år i ett område där alla har nästintill kritvit hy, med undantag för Ödesryttaren Linda, så har vi nu hamnat i ett område är många invånare har mörk hy. Och det var verkligen på tiden! Jag tycker faktiskt det är lite synd att man inte kunde välja hudfärg på sin egen karaktär då man startade spelet dessutom - jag är visserligen "vit", men om jag haft mörkare hy hade jag säkerligen velat ha alternativet att välja detsamma till min karaktär.
   Jack är väl ett rätt bra exempel - eller bra och bra, han är ju lat så det skriker om det så personligheten kanske inte är så nice, men det är kul att SSO vaknar upp och kommer på att alla inte ser exakt likadana ut.
 
 
   Bra är det här i vilket fall, det enda negativa tycker jag är att vi inte hade denna mångfald tidigare.


Siri

Jag tänkte också på det :> Hade varit väldigt bra om man fick välja hudfärg också, som du sa

Myra Riverfall

Man kan ju spekulera i om de fått lite kritik för att låta alla människor vara vita. ^^
Kul att se, i framtiden kanske det kommer att bli ett alternativ att välja mörkare hudton när man skapar sin spelare.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.