Chrome Pointer

Södra Jorvik vs. Skördebygden

   Asså jag känner mig nästan lite lagom dryg, men jag stör mig jättemycket på att folk fortfarande kallar Skördebygden för Södra Jorvik. Södra Jorvik var ju vad man kallade stället då man inte hade den blekaste om vad som egentligen var på gång, eftersom det var en sydligare del av Jorvik. Vad skulle man annars ha kallat det, liksom? Men nu finns det ett officiellt namn, vilket är grymt nice, men ändå stannar Södra Jorvik kvar. Vilket jag inte gillar.
   Jag vill typ slita mitt hår då jag ser att folk fortfarande använder "Södra Jorvik", men jag kanske överreagerar (eller kanske och kanske, ångesten har ju blivit värre på sistone överlag). Hoppas att folk börjar droppa det felaktiga namnet snart!


Genevieve Nightbard

Fast... det ligger ju i södra delen av Jorvik? :p

Svar: Men hela Jorvikområdet vi är i heter ju South New Jorvik County så i mitt huvud blir det typ "södra södra Jorvik" xP
Esmeralda Silverforce

Stephanie Snowhall

Ibland använder jag Södra Jorvik och ibland Skördebygden. Har inte riktigt lärt mig att det heter Skördebygden än XD Dessvärre kommer det nog alltid vara Södra Jorvik för min del, men alla har ju olika åsikter och uppfattningar ^^

Maggie Silverstorm

Haha, håller med! x3

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.