Chrome Pointer

Snabbskiss

   Häromdagen drog jag ihop en... ja, en snabbskiss, på Gigi. Den var inte menad att vara realistisk eller "SSO-aktig", mer som min egen stil, så som det blir då jag bara ritar rakt av utan referenser och liknande. Har börjat utforska lite mer bland de penslar jag laddat ner till Photohop och jag blev faktiskt rätt nöjd, särskilt med tanke på att jag mest satt och slarvade runt.
 


Siri

Ååh vad sööt, önskar att jag kunde måla på datorn men det blir bara kaos då x.x

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.