Chrome Pointer

Sista påminnelsen

  I lördags drog jag upp en frågestund, tänkte stänga den i morgon. Har bara fått in några få frågor, så efter det här blir det inga nya frågestunder på ett bra tag :) Om ni undrar över något är det alltså bra att passa på att fråga nu!


Lara Mcfield

Oj, sorry :( Fin design btw!

Favoritfärg?
Ponny/häst?
Senaste personen du pratade med? 8D
Westernträns/engelskt träns?

Kom inte på nåt mer nu, har lite bråttom hehe

Scarlett Silverwood

Favoritdjur? :D
Hur många sadelväskor har du? :D
Hur många husdjur har du? :D
Vilken är din favorit/mest välgjorda plats?
Favorit lopp?

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.