Chrome Pointer

Ring Ghostbusters!

   Spöken överallt! Jag gillade verkligen den här uppdateringen. Jag har inte hunnit hitta alla spöken än, kutar just nu runt i Hollow Woods och försöker få fatt i skrället där ute, men med tanke på hur mycket de vrålas i globala (vilket jag för övrigt tycker är vidrigt - fy vad folk är både lata och otrevliga) så har jag ett hum om vart jag ska fortsätta leta sen.
   Jag är nästan lite besviken över att det inte kom ny utrustning, jag har ju allt sedan förra året, men jag gillar verkligen idén med maskerna. Jättesmart och finurligt, passar alldeles utmärkt att ha nu under Halloween ^^ Sen den nya tävlingen i slottskällaren var ju fantastisk! Jag tyckte det var lite svårt, jag som inte har några nerver som håller för sånt här, men det var en sjukt bra idé att ha en tävling helt utan häst.
 
   Så - jättebra uppdatering, men nästa år hoppas jag faktiskt på en häxhatt ;)
 
   (Btw, vissa spelare kan verkligen göra att man bara vill kasta datorn i väggen och aldrig mer spela... ibland vore det verkligen trevligt om folk kunde kolla upp fakta innan de skriver, vore ännu trevligare om de faktiskt kunde be om ursäkt då de har anklagat någon för att sprida falsk information... även fast jag är vuxen kan jag också bli sårad. Peace out)


Evangeline Silverbell

Jag hade inte globala chatten uppe, kikade i den då och då men fick bara huvudvärk xD
Var de någon som anklagade dej för att sprida falsk information? :s

Svar: I mindre utsträckning, ja. Är så trött på vissa dryga jäklar som tyvärr syns mycket i den chatten.
Esmeralda Silverforce

Siri

Jag fick bara huvudvärk av chatten så hade den inte uppe.

Men usch vilka människor det finns.. jag har flera gånger blivit påhoppad helt utan anledning i global..

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.