Chrome Pointer

Pikétröjor

   Jag har sett att många har köpt pikétröjor, och det kan jag förstå! Pikétröjor är väl något som alla hästtjejer bör ha i sin garderob by default egentligen (dösnyggt om ni frågar mig), och jag är verkligen tacksam över att vi fick in sådana till SSO också. Jag älskar färgerna och ska köpa allihop då jag har råd (vill ju inte slösa SC)... än så länge har jag bara den blå, men alla ska in i garderoben ^^
 
 
 
 
   Suck, varför är man alltid fattig för? Just nu försöker jag ju tjäna in till hästskor åt Misty, och sen ska jag direkt tjäna in JS på nytt för att köpa ett till par skor, så jag har till nästa häst. Ingen nöjesshopping här inte!


Pernilla

Snygg design! *-*

Exenzia

Ska också köpa alla, måste bara ha högre rykte för att köpa svartvita och vita först, de är dom enda jag saknar ^^ De är otroligt snygga, är så glad över att dom kommit!

Siri

Jag är så himla sugen på en pikétröja men måste ha hästskor till massa hästar. Tror Zpiroh, Loke och Sally, ska ta mig en titt imorgon x)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.