Chrome Pointer

Picknickbänkar och... andra bänkar

   I SSO's tidigare dagar, typ någongång då Firgrove blev uppdaterat med lyktor och timmerhus (den första versionen var inte så intressant, så om ni inte har sett den har ni inte missat något) stod jag ett bra tag framför en bänk nära Mrs Packards hus och försökte sätta mig på den. Liksom kom igen, det gick att sätta sig i Café Pinta, varför inte på andra ställen? Jag tror att jag kutade runt i Jorvik och ställde mig framför vartenda bänk jag kunde se, för att försöka sätta mig på den. Det gick inte så bra.
 
   Jag har sett att folk som gillar picknick gärna vill kunna sitta vid de picknickbord som finns i Jorvik. Jag gillar också den idén, det känns naturligt och charmigt. Det finns bänkar på så många vackra platser runt om i den vackra spelvärlden, jag hoppas att vi snart kommer kunna använda dem också :)


Selena Flowerfall

Hoppas också att man kommer kunna göra det någon gång! Gud vad mysigt det skulle vara! :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.