Chrome Pointer

Överväldigad

   Dagens fantastiska nyheter slog ner som en bomb i SSO's community. Otroligt nog känns det lite som att den nya trailern inte har fått särskilt mycket uppmärksamhet, åtminstone inte om man jämför med den senaste nyheten som slog oss på en fredag - Frieserhästarna.
   Egentligen är det svårt för oss att skriva om trailern. Det är saker vi har sett och redan diskuterat om, och det är ett par bilder som dels talar så klart för sig själva att man inte vet vad man ska säga om dem, dels är så abstrakta att vi bara ser dem, men inte vet vad vi ska ta oss till med dem. Låter det vettigt alls?
 
   Det här har vi väntat så länge på, och nu finns det faktiskt inom räckhåll. Skördebygden öppnar med största säkerhet antingen den 23 eller 30 oktober. Mitt hopp är den 23 - inte bara för att jag vill dit nu, utan också för att jag väldigt gärna vill se någon slags Halloween-uppdatering i spelet i slutet av månaden.
   Jag hade nästan inte väntat mig att få komma till Jorvikstallet innan snön kom, men jag är väldigt glad över att det blir så nu ändå. Jag är lite tveksam till om det faktiskt blir vinter där nere i de södra breddgraderna, dock. De gyllene fälten, hur skulle de se ut i ett vinterlandskap? Tja, det vet vi ju inte.
 
   Det känns som att vi har sett så mycket och ändå så lite. Det är precis så här en teaser ska vara - man ska få ett hum om vad som väntar, men man ska inte ha en aning om vad som pågår. Så tycker jag, iaf :) Jag är sjukt nyfiken på gården med grisarna, tror ni att hästhagen också hör dit? Och är det en hästhage med NPC-hästar eller kan vi kasta ut våra egna hästar i den hagen? För jag tror verkligen inte att de visar en hage sådär utan att den har något som helst syfte, eftersom typ hela communityt är som galna då det kommer till snacket om hagar. Jag är som sagt inte frälst, men om det finns en sån funktion är det självklart bara att tacka och ta emot.
 
   En sak som jag just nu ser väldigt mycket fram emot är att utforska Jarlaheim. Tänk er att gå där uppe på muren och se sig omkring i den där fantastiska byn? Staden? Jag vet knappt vad det är, men den verkar större än både Silvergladebyn och Västkobben, right? Det här med att folk vandrar runt i byn (vi vet att minst en kotte traskar runt), det älskar jag verkligen. Det är en sån där faktor som gör området så mycket mer levande, liksom med Västkobben där hamnarbetarna och sjömännen går runt. Det är så fantastiskt charmigt, och även om man kanske inte alltid tänker på det så känns det väldigt naturligt. Om det i framtiden blir så att invånare går runt i alla spelets byar skulle åtminstone jag bli jätteglad - för tänk i Firgrove, där det finns en massa hus, och det rä typ tre invånare i hela byn. Hur realistiskt är det i jämförelse med Västkobben? Till och med Moorland känns mer levande, eftersom Jenna vandrar runt där.
 
 
 
   Ja, som ni kanske märker så går det att göra mycket väsen av ingenting; jag sa att jag inte hade något att komma med, men det blev några rader ändå. Jag har väntat på det här sedan långt innan SSO öppnade, Jorvikstallet är anledningen till att jag så gärna ville börja spela, och det ska bli så sjukt underbart att äntligen få komma tillbaka dit.


Exenzia

Haha åh, jag vill också ha en halloween uppdatering, men om det öppnar den 23e har jag ingen möjlighet att logga in förens runt nio på kvällen. Är tvungen att stanna kvar i skolan, men det är väl bra på sätt och vis, då servern troligtvis kommer vara nere länge, och att den kommer antagligen crasha ett flertal gånger.
Annars så är jag verkligen sjukt spänd på allting, grisarna var urgulliga, staden, Jorvikstallet, ja allting. Man fick även se en skymt av ett championat. Men om jag inte misstar mig så var grisarna vid Jorvikstallet? Man kunde se de gula murarna, och jag tror hästarna är framför Jorvikstallet. Man ser ju byn, och om man kollar på kartan så är det några fält framför muren till Jorvikstallet.

Oj vad mycket jag skrev, hade inte tänkt skriva så mycket men allt bara forsar ur mig, har inga ord över hur spännande detta kommer bli!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.