Chrome Pointer

Nya saker i ny design

   Jag har ju inte sagt mycket om mitt designbyte som skedde i fredags. Tänkte därför ta det nu istället.
 
   Jag började göra den här designen i september, då jag kände att jag behövde något nytt för vintern. Jag gjorde en egen bakgrund och började koda in nya färger på menyer, länkar och allt vad det nu blev. Gjorde en header som för min del är helt ny, och jag gillar den skarpt (dessutom kommer den se bra ut oavsett hur många hästar jag köper framöver, hehe), men då jag centrerade den och försökte centrera min dropdown-meny högst upp på sidan var det något som muppade sig. Menyn vägrade anpassa sig till den längd jag ville ha den i (jag har ju kombinerat två olika gratisdesigner från början och sedan lagt till lite egna grejer, så vissa koder sabbar varandra och jag pallar inte leta upp dem en och en) så därför fick mitt namn tillsammans med ett litet trevligt © följa med istället. Därmed fick även Esmes namn innehålla några länkar, så därigenom kommer man snabbt till den nya hemsidan jag gjorde igår :) Jag tror man kan säga att det blev något bra av något dåligt x)
 
 
   I vänstra spalten finns nu en sökruta, dock är det lite tvek på om den funkar. Har följt BloggEsses instruktioner men de är ju inte alltid de bästa heller xP Högst upp i spalten langade jag in ett "senaste nytt", mest för att jag är pryltokig och älskar olika funktioner.
 
   På tal om pryltokig, i högra spalten finns nu ett litet galleri som visar mina senaste Instagrambilder. Jättekul, tycker jag x)
 
   Jag är hur som helst galet nöjd, och det verkar som att ni gillar designen också och det var ju meningen - jag skräms lätt bort om en bloggs design inte är vänlig att vila ögonen på, så jag ville hålla designen ganska simpel och trevlig. ^^
 
 
 
   Okej, för att snacka mer spelrelaterat ska jag ta ut pållar och fota idag. Behöver fler bilder på Misty, och måste fylla på med bilder på Iddy och Gigi. Dessutom så ska Misty levlas (har iofs bara Vingården och GåD kvar idag) och jag ska göra alla dagliga uppdrag. Försöker just nu tjäna in JS för att köpa egna skor till Misty, dötrist xP


Isabella Moonwater

Hur fick du just den bildlänken till Bloglovin du har? xD Jag bara älskar den <3 jätte tacksam för svar

Svar: Det är en gratisikon som April Starwood gjorde för ett bra tag sedan :) den borde finnas kvar att hitta någonstans på hennes blogg!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.