Chrome Pointer

Nuvarande projekt

   Jag tror det kommer bli bra, det här. Jag har bara en sjukt massa saker att måla över, och benen på vänstersidan ska färdigställas. Fattar ändå inte varför jag inte fått det här gjort tidigare, det är ju inte direkt svårt ändå...
   (Anledningen till att det finns en vacker stövel med i bilden är för att jag inte vill använda mig av vildhästbuggen. Klantig som jag är lär jag sabba något så att det slutar illa...)


Nikki lightlee

Tack så mycket! Fin blogg, och din häst bild kommer super :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.