Chrome Pointer

Nöjd och lycklig

   Jag måste säga att jag är så sjukt glad att jag äntligen köpte Misty! Första timmen tänkte jag typ "omg, hästen är ju röd, wtf har jag gjort", men då det lade sig insåg jag att jag verkligen gjorde rätt, fina fina djur ^^ Hon påminner lite om en rödskäck jag känner IRL, jag tycker uppsynen är lite liknande...
   Känns nästan som att jag råkade starta en kedjereaktion btw, verkar som att många funderar på samma häst nu? Eller inte nu och nu, att många har funderat på hästen men höjer upp sina röster först nu. Amanda gick tillochmed och köpte sig en (efter lite uppmuntran) och jag tycker att jag har sett ett par bilder på Instagram där folk söker namnförslag till hästen... xP
 
   Dösnygg är hästen hursomhelst ♥


Nikki Westlake

Jag ägde den i början när den kom, sålde henne dock. Vet inte varför ^^ Men grymt snygg är det iallafall!

Exenzia

Ohja! Jag har verkligen börjat få upp ögonen för denna hästen då det snackats mycket om den på sistone :D

Siri

min vän Lova hade ju den ett tag, satt där och bara "borde jag köpa.. NEEEEJ jag har ju Ember"

Svar: Men köp den här också, obegränsat med hästar snaaaart x)
Esmeralda Silverforce

Anonym

En fråga vad för tema använder du till din blogg och är det ett gratis tema eller ett som man ska betala

Svar: Det står under "Design" i menyn ^^ Det är två olika gratisteman som jag har använt de bästa delarna ur för att få fram en design som passar mig bäst.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.