Chrome Pointer

Nämen

 
   Igår kom jag upp i 100 följare på Instagram, efter att ha haft kontot i ungefär två veckor. Då har jag visserligen spammat sönder kontot med bilder eftersom jag inte har ett liv, men jag hade aldrig väntat mig att folk skulle trilla in så fort! Det är så otroligt kul att veta att det faktiskt finns folk som uppskattar det man gör, vilket man också ser vi bloggstatistiken.
 
   Så jag vill egentligen bara passa på att tacka er läsare för att ni återvänder hit varje dag, att ni bollar åsikter med mig och kommenterar vad som händer. Jag läser alla kommentarer och vill svara på allt, dock vågar jag inte alltid eftersom jag helt enkelt inte vet vad jag ska säga.
   Men - tack.


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.