Chrome Pointer

Nämen tjena

   Jag har faktiskt varit hemma sedan lunch men hela helgens uppdatering har bestått av tidsinställda. Jag har varit duktig och städat lägenheten istället. Ibland orkar man vara lite effektiv ^^'
 
 
   Just idag har jag inte så mycket att säga. Eller jo! Jag tycker faktiskt att brouppdragen är jätteroliga. Ett utmärkt sätt att starta vår resa in i Skördebygden. Jag tycker faktiskt att det här är så pass bra uppdrag att jag gärna ser mer sådana framöver - det är något nytt, jag gillar kugghjulen som flyter över bron och säger "hej, kom hit och var aktiv". Så ser jag på det iaf, det känns som att man faktiskt gör något, och det är jättekul.
 
  Jag har en liten grej som jag tänkte ordna, får se om jag hinner klart med den idag... ^^


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.