Chrome Pointer

Något som jag har ändrat min åsikt om

   Detta inlägg är önskat av Evangeline Silverbell.

   På ett sätt är det väldigt intressant att gå tillbaka i bloggens historia och läsa de äldsta inläggen jag skrev. Det var ju långt ifrån lika seriöst från början (kanske för att jag vid den tidpunkten faktiskt hade ett liv), men det utvecklades fort i takt med att jag insåg hur bra jag mådde av att kunna skriva. Ett härligt lyft i en dålig tid.
 

   Nu var det ju gällande saker som jag ändrat åsikt om. Då hästdekorationerna kom tyckte jag att de var döfula och ville absolut inte använda dem. Sen hände något och nu har jag ett par svansrosetter samt några blommor till tränset.
 
   Då GåD öppnade älskade jag hela stället, särskilt Gyllenbladsskogen. Numera undrar jag "hur tänkte jag där", för det gula diset som ligger över skogen ger mig huvudvärk. Just nu gillar jag inte GåD alls och undviker det så mycket jag kan, haha xP
 
   Då glasögonen kom till spelet sa jag "jag hatar dem, men jag känner mig själv och vet att jag snart likt förbannat kommer köpa mig ett par ändå". Och just det, jag är fortfarande lite "meh" till dem, men nu vill jag faktiskt ha ett par... eller två... fast sen vet jag inte om jag kommer använda dem någon gång ^^'
 
   Det finns säkert en massa fler grejer, men jag har skrivit så otroligt många inlägg så jag pallar verkligen inte rota igenom alla x)


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.