Chrome Pointer

Morningmist

   Morgondimman Misty. Misty är en lite mer rejäl dam som inte drar sig för att smutsa ner sig, en häst som trivs i att vara på språng. Hon älskar terrängen, tuffa hinder, och allt som kan tas som en utmaning.
 
 
   Namn: Morningmist
   Tilltalsnamn: Misty
   Namnbetydelse: Morningmist översätts till "Morgondimma". Misty översätts till "Dimmig".
   Ålder: 13
   Ras: Jorvikiskt Varmblod
   Lynne: Alltid spetsade öron, vända mot ett nytt äventyr. Går igenom allt utan att tveka, en strålande klippa i alla lägen som älskar då nya saker händer.
 
 


Sylvie Yellowstone

Oerhört fin ny design! :D

Svar: Tack så mycket :D
Esmeralda Silverforce

Freja

hej!!

Jag undrar var du köppte din häst Morningmist.

Svar: Köpte henne hos Marleys, men numera finns hästen hos Ferdinands Hästmarknad.
Esmeralda Silverforce

Emmy Mightystorm

Hej hej! Undrade om du kunde skriva vart du köpte hästarna också! :) Skulle vara bra om man ej orkar leta efter dem när man ska köpa cx

Svar: Många av hästarna jag har köpt finns inte kvar på samma ställe där jag köpte dem, så jag kommer inte skriva i det. Om man är desperat efter att veta kan man alltid kika på Jorvikipedia eller SSO Database.
Esmeralda Silverforce

Amelia Diamondnose

Gud vilka fina hästar. Och sen undrar om du kan uppdatera Pennys hästar? Eftersom det skulle vara kul och se vilka hon har.

Ellen Springhope

Av alla dina hästar så måste detta vara min favorit ^^ Tagga lördag då en fin American Paint häst vid namn Cinnamonspot ska stå i viphörnan :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.