Chrome Pointer

Mitt stora önskemål just nu

   Vi vet att vi får vårt efterlängtade nya område snart. Men det finns en sak som väldigt många spelare oroar sig över, gällande den uppdateringen. För, hur kul är det att upptäcka en ny värld om det är så mycket folk runt omkring så att man inte ser ett dyft?
 
   Vi har antagligen minst två onsdagsuppdateringar kvar innan Skördebygden. Två eller tre, beroende på om det öppnar den 23 eller den 30. Och jag hoppas verkligen att en av dessa uppdateringar innehåller en funktion som väldigt många spelare vill ha - möjligheten att kunna dölja andra spelare.
   Ja, man kan ju klicka på alla spelare man ser och välja att ignorera dem - men man kan ju inte ignorera halva spelet, där är ju bara fjantigt. Det finns väl säkert en gräns på hur många man kan ignorera också, visst är det väl så?
   Att kunna dölja andra spelare vore verkligen en drömfunktion. Visst, att ändå kunna använda chatten vore väl bra, men tänk hur mycket mer realistiskt och mystiskt det blir på samma gång om man helt plöstligt är ensam om att rädda världen och inte gör det tillsammans med 49 andra spelare. Jag vet att detta faktum sabbade de pandoriska sprickorna i Silvergladebyn för mig - det var alldeles för många spelare.
 
   Så trots att jag alltid kommer lista sadelgjordar väldigt högt upp på min önskelista till SSO (seriöst, "de åker in i hästen"? Sämsta ursäkten någonsin, har ni sett tyglarna?) så är denna funktion allra högst i topp för mig, och jag tror verkligen inte att jag är ensam om saken. Tänk hur mycket lättare det skulle vara att fota snygga bilder utan att få in någon random kotte som sabbar bakgrunden, vilken häftig känsla det blir då man gör viktiga uppdrag - hur enkelt och bekvämt det blir då det komma nya uppdrag och hästar, så att man faktiskt kan se vad som står framför en.
 
   Era tankar om saken?


Siri

Vi typ 2/3 uppdateringar kvar, och alla tjatar om Andalusiern, som troligtvis kommer komma. Sedan kommer vi ha minst en uppdatering, och det ENDA jag vill ha av den är denna funktion. Så jag hoppas och ber att den kommer!

Matilda Greenstone

Jag skickade faktiskt in ett önskemål om just detta idag, hoppas SSO teamet tar det på allvar :3

Svar: Du är min hjälte idag!
Esmeralda Silverforce

Rose Greenhill

Håller med till 100 %. Om funktionen dessutom gjorde att man fortfarande syntes för andra skulle det underlätta något otroligt vid championaten - det är väldigt irriterande om man vill kunna se dem man tävlar mot och de har iggat en.

Svar: Där har du en viktig faktor som jag glömde att nämna - man döljer andra, men syns för andra. Det tycker åtminstone jag skulle vara en viktig del av funktionen ^^
Esmeralda Silverforce

Nellie Northside

Håller helt med!
Kommer ihåg förra året när GÅD öppnade och alla skulle göra smedjeuppdraget. Det var kaos! Dock så fixade de att man var helt själv, om jag inte minns fel.
Håller även med när det gäller sadelgjordarna. Hästarna svänger mer med halsen än vad de gör med magen, så sadelgjord skulle inte vara värre än ett träns att åka in i hästen.

Otroligt bra blogg förresten! Intressanta inlägg och bra uppdatering! :)

Fiona Mcpaw

Jag trodde faktiskt att det var den här funktionen som kom förra året, när de sa att man skulle slippa se folk när man gör uppdrag och sånt. Men det har ju hänt i princip i bara det uppdraget som var då?

Men jupp, detta står högst på önskelistan just nu, när vi vet vad som kommer liksom.

Jaja, jag har iallfall planerat att sitta uppe på natten, alternativt göra uppdragen mitt på dagen när få är inne. Men det kommer ändå vara folk, det lovar jag :o

Britney Moonwood

Det är verkligen min drömfunktion! Och ja det finns gräns på hur många man kan ignorera, det är 50 pers. ^^

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.